Ochrana osobních údajů www.ajurveda.jezikova.cz

Pokud jste mým klientem, svěřujete mi své osobní údaje. Já zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Prosím, seznamte se s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?
Jsem fyzická osoba Ing. Jana Ježíková, IČ 62316737 se sídlem 756 24 Bystřička 385, zapsaná v živn.rejstříku MÚ Vsetín, která provozuje webovou stránku www.ajurveda.jezikova.cz a konzultační praxi v oboru ájurvédy.  Vaše osobní údaje používám ke komunikaci s vámi a k privátnímu poradenství.

Kontaktní údaje
Pokud se na mne budete chtít obrátit, můžete mne kontaktovat na tel. čísle +420 602 944 470 nebo na e-mailu: ajurveda@jezikova.cz
Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:
budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování
Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):
základní komunikace – Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno a příjmení a e-mail a tel.číslo nezbytně potřebuji  při sjednávání konzultací
vedení účetnictví – jste-li klientem, vaše osobní údaje  nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
diagnostika a poradenství – jste-li klientem, potřebuji pro poskytování své odborné poradenské činnosti vaše údaje v rozsahu uvedeném v terapeutickém dotazníku – viz www.ajurveda-brno.cz/konzultace. Data jsou nezbytná, aby vůbec konzultační služba mohla být realizována a vy jste obdržel/a požadované výstupy
marketing – zasílání pozvánek a sdělení – Vaše osobní údaje (e-mail a jméno a příjmení) využívám za účelem přímého marketingu. Jste-li mým klientem, dělám tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že vás mé informace zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky. Tento souhlas můžete odvolat zasláním odhlašovacího emailu tak, že odpovíte na daný email a do předmětu napíšete NE


Předávání dat mimo Evropskou unii
Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů
Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byly naše vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mne prostřednictvím e-mailu: info@pohorka.cz
Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.
Díky právu na přístup k osobním údajům mne můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.
Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.
Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.
Další práva:

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budu postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace dodám ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 90 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut/a)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut/a). Nechci  na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze svého systému.
Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 90 dní.
V některých případech jsem vázána zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě osobně, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.
—————————————-
Mlčenlivost
Dovoluji si Vás ujistit, že jsem povinna zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nevydám vaše osobní údaje žádné jiné třetí straně.

Závěrečná ustanovení
Odesláním kontaktního formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Subjekt údajů tímto prohlašuje, že byl správcem řádně informován o zpracování osobních údajů v souladu s ustanovením čl. 13 nařízení GDPR a že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou správci poskytovány dobrovolně.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Scroll to Top